Värmepumpar


Värmepumpar, luftvärmepumpar i Örebro län
Vi fixar allt inom luftvärmepumpar!
Vi har kunder som köper värmepumpar i Askersund, Örebro & Motala samt andra orter.
Ring oss på 070-554 55 00 för mer information.
Boka kostnadsfritt hembesök Kontakta oss

Funderar du på att köpa en värmepump till ditt hushåll? Då kommer du göra ett utmärkt val för både miljö och plånbok! Vissa typer av värmepumpar utvinner energi från utomhusluft eller mark, andra från berggrund eller vatten – det de har gemensamt är att de använder en liten mängd elektricitet för att utvinna denna energi och överföra den till husets värmesystem. Vi installerar värmepumpar / luftvärmepumpar i bland annat Örebro, Askersund, Motala, Laxå, Hallsberg, Kumla samt Karlsborg.

På lång sikt är värmepump en kostnadseffektiv investering, eftersom den lägre energiåtgången kommer leda till att din investering återbetalas. På så vis minskas energiförbrukningen i ditt hus drastiskt, plus att du sparar pengar! Luft/luft-värmepumpar omvandlar energin i uteluften till värme och kräver inget vattenburet uppvärmningssystem, vilket de andra sorternas värmepumpar gör. Därför är luft-luftvärmepumpar så populära bland köpare som har direktverkande el.

LG och Panasonic

Hos oss hittar du luft-luftvärmepumpar från LG och Panasonic, som är några av de största och mest välrenommerade aktörerna på den svenska marknaden idag. Deras modeller är toppmoderna och speciellt anpassade för det nordiska klimatet. Köper du en luft-luftvärmepump från oss så ingår 5 års garanti! Eller så kanske du har köpt en värmepump över nätet, och behöver hjälp att installera den? Inga problem! Vi installerar alla typer av värmepumpar, och reparerar även alla märken om det skulle behövas. Snabbt, tryggt och till ett bra pris.

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans besiktigar ditt hus och går igenom ditt energibehov. Därefter räknar vi fram en kalkyl som visar värmepumpens besparing, beroende på vilken modell vi kommer fram till som passar ert behov bäst.

Anlita oss! Vi erbjuder:

 • Installation av alla märken av värmepumpar
 • Reparation av alla värmepumpar oavsett märke
 • Fria hembesök och kostnadsfria offerter
 • 5 års garanti vid köp av värmepump
 • Värmepumpsservice

  Alla vitvaror i hemmet behöver servas med jämna mellanrum för att fungera så bra som möjligt. På samma sätt måste du ta hand om din värmepump för att den ska fortsätta fungera effektivt och hålla nere dina energikostnader så mycket som möjligt. Det är också viktigt att upptäcka tekniska fel tidigt och säkerställa att allt är som det ska.

  Anlitar du oss för att serva och rengöra din värmepump en gång per år så förebygger du mögelbildning, förlänger pumpens livslängd, optimerar värmeeffekten och kan sova gott om natten med vetskapen om att både miljön och plånboken kommer att tacka dig. Ring oss idag på 070-554 55 00 för att boka in en service av din värmepump. Välkommen!

  Ring oss och prata värmepumpar på 070-554 55 00 eller skicka epost till christers.allteknik@swipnet.se

Top