Vitvaruservice

Vi fixar allt inom vitvaror i bland annat Askersund, Laxå, Hallsberg, Karlsborg, Kumla och Motala.

Ring oss på 070-554 55 00 eller skicka ett mejl.

Kontakta oss

Vi fixar allt inom vitvaror

Om någon av dina vitvaror plötsligt slutar fungera kan det ställa till rejält med besvär i vardagen. Står man utan tvättmaskin så samlas smutstvätten snabbt på hög. Trasig kyl eller frys kan innebära att man blir tvungen att slänga mat.

Vi utför vitvaruservice i bland annat Askersund, Örebro, Laxå, Hallsberg, Karlsborg, Kumla och Motala.

Vitvaror reparation och installation

Om din spis eller torktumlare har gått sönder så gör en felanmälan till oss. Reparation och teknisk service av din vitvara är ofta ett klokare val framför att köpa nytt. Vi är auktoriserade för att professionellt reparera tvättmaskin, torktumlare, kyl och frys, manglar, spis, diskmaskin och liknande vitvaror. Vi utför även installation av nya vitvaror.

Är du osäker på om reparation är möjlig eller vad det kan kosta, så hjälper vi dig såklart med en bedömning. Ofta kan vi göra detta redan i telefon.

Tack vare många års erfarenhet av service till både stora och små kunder är vi prisvärda, erfarna och proffs på att kvickt bedöma vad som kan ha gått snett i din vitvara. En del fel kan repareras snabbt, till och med redan vid ett första besök av vår servicetekniker.

Innan du hör av dig

Innan du hör av dig till oss är det bra om du har information tillgänglig om varan som har gått sönder, allt för att vi ska kunna hjälpa dig så smidigt som möjligt. Gärna info om fabrikat, modell, eventuell felkod i displayen, produktnummer och inte minst kvitto på inköpet så att vi kan ta reda på om det är ett garantiärende för din vitvaruleverantör.

Vi ger dig ett kostnadsförslag och även rådgivning om det lönar sig för dig att reparera produkten eller om det är dags att köpa nytt. Tänk på att om vi kan reparera vitvaran hemma hos dig så kan du ha rätt till RUT-avdrag!

Anlita oss! Vi erbjuder:

  • Installation av alla vitvaror
  • Reparation av alla vitvaror*
  • Kostnadsfria råd och bedömningar
  • Ett prisvärt reparationsalternativ till din vitvaruleverantör

*Vi utför inte reparation av Whirlpool, Miele eller Electrolux om felet har uppstått inom garantitiden.

Ring oss för hjälp med din vitvara på 070-554 55 00 eller skicka epost till info@christersallteknik.se