Antenn & Parabol Installation


Installera parabol i Örebro Län.
Vi fixar allt inom antenn & parabol installationer.
Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Antenn och parabol

Har din TV fått knastrig bildkvalitet eller störningar i signalmottagningen? Vill du montera din nya antenn på taket? Funderar du på att skaffa fiber till ditt hus? Då har du kommit rätt! Vi installerar antenner och paraboler i bland annat Örebro, Askersund, Hallsberg, Laxå, Motala, Karlsborg samt Kumla.

Vi installerar din antenn

Vi är auktoriserade antenntekniker och har flera års erfarenhet av att fixa bra bild och kanalpaket åt nöjda TV-kunder. Våra kunniga tekniker monterar och installerar antenner för både fria kanaler och Boxer. Vi installerar även fiber genom Boxers moderna fibertjänst, och hjälper dig med allt från kanalsökning till att dra nätverkskablar i huset. Allt för att du som kund problemfritt ska kunna njuta av din nya kanal-, TV- eller fibertjänst.

Det är en djungel av tekniska termer och specialistkunskap när det kommer till TV-installation. Några fel kan man lösa genom att söka efter information på Internet, men många av dagens digitala signalproblem är svåra och kräver fackkunskaper samt professionell utrustning. Kontakta därför oss om du behöver hjälp med exempelvis montering, uppgradering, felsökning samt service eller reparation av antenn och parabol.

Vi löser stort och smått

Christers Allteknik hjälper dig självklart med allt som krävs för att du ska få den absolut bästa TV-upplevelsen! Vårt mål är att lämna en snygg, prydlig, modern och högfungerande lösning efter oss. Vi finns alltid till hands om du har några frågor, även efter installation. Vi kan dessutom erbjuda ett kostnadsfritt hembesök om du vill veta hur mycket arbetet och installationen kommer landa på. Ring oss på 070-554 55 00 eller maila christers.allteknik@swipnet.se för att få mer information.

Anlita oss! Vi erbjuder:

  • • Installation och service av antenner och paraboler.
  • • Fiberinstallation genom Boxers fibertjänst.
  • • Installation av fria kanaler men även kanalpaket från Boxer.
  • • Kostnadsfria hembesök & offerter.

Våra antenntekniker levererar också service för Canalpluskunder i hela Askersund med omnejd. Välkommen att kontakta oss idag!

Ring oss för att beställa installation av antenner, fiber eller paraboler på 070-554 55 00 eller skicka epost till christers.allteknik@swipnet.se

Top