Värmepumpar

Vi fixar allt inom värmepumpar! Vi har kunder som köper värmepumpar i Askersund, Örebro & Motala samt andra orter. Ring oss på 070-554 55 00 för mer information.

Boka kostnadsfritt hembesök

Värmepumpar

Funderar du på att köpa en värmepump? Då kommer du att göra ett utmärkt val för både miljö och plånbok! Värmepumpar (luft-luft)förbrukar en liten mängd elektricitet för att utvinna energi och överföra den till husets värmesystem. På lång sikt är värmepump en kostnadseffektiv investering, den lägre energiförbrukningen kommer leda till att din investering återbetalas.

Luftvärmepumpar

Luft/luft-värmepumpar omvandlar energin i uteluften till värme och kräver inget vattenburet uppvärmningssystem, vilket de andra typerna av värmepumpar gör. Därför är luft-luftvärmepumpar så populära bland köpare som har direktverkande el.

Panasonic – Sverige Pumpen

Hos oss hittar du luft-luftvärmepumpar frå Panasonic bl.a Sverige pumpen som är någon av de största och mest välrenommerade aktörerna på den svenska marknaden. Deras modeller är toppmoderna och speciellt anpassade för det nordiska klimatet. Köper du en luft-luftvärmepump från oss så ingår 5 års trygghet.

Värmepumpsinstallation

Vi installerar värmepumpar i bland annat Örebro, Askersund, Motala, Laxå, Hallsberg, Kumla samt Karlsborg.

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans besiktigar ditt hus och går igenom ditt energibehov. Därefter räknar vi fram en kalkyl som visar värmepumpens besparing, beroende på vilken modell vi kommer fram till passar ert behov bäst.

Anlita oss! Vi erbjuder:

  • Värmepumpsinstallation av Panasonic
  • Reparation av alla värmepumpar oavsett märke
  • Fria hembesök och kostnadsfria offerter
  • 3 års garanti och 2 års försäkring ingår vid köp av värmepump, det är sedan möjligt att förlänga försäkringen i upp till 16 år

Ring oss och prata värmepumpar på 070-554 55 00 eller skicka epost till info@christersallteknik.se