Installation av parabol & antenn

Oavsett om din bildkvalitet plötsligt försämrats och behöver justeras eller om du köpt en ny parabol som du vill få monterad och installerad så kan vi hjälpa dig. Vi installerar antenner och paraboler i städer som Örebro, Motala, Karlsborg och områdena där emellan med orter som Askersund, Laxå och Kumla.

Det är en djungel av tekniska termer och specialistkunskap när det kommer till TV-installation. Några fel kan man lösa genom att söka efter information på Internet, men många av dagens digitala signalproblem är svåra och kräver fackkunskaper samt professionell utrustning. Kontakta därför oss om du behöver hjälp med exempelvis montering, uppgradering, felsökning samt service eller reparation av antenn och parabol. Vi är auktoriserade antenntekniker och har flera års erfarenhet av att fixa bra bild och kanalpaket åt nöjda TV-kunder. Våra kunniga tekniker monterar och installerar antenner för kanaler som Allente.

Vi gör allt för att du ska få bästa möjliga TV-upplevelse och vårt mål är att lämna en snygg, prydlig och väl fungerande lösning efter oss. Dyker det upp frågor efter installationen så finns vi alltid till hands.

Installation av fiber o fria kanaler

Vi installerar även befintliga fiber genom moderna fibernät och hjälper dig med allt från kanalsökning till att dra nätverkskablar i huset. Allt för att du som kund problemfritt ska kunna njuta av din nya kanal-, TV- eller fibertjänst.

Anlita oss! Vi erbjuder:

  • Installation och service av antenner och paraboler.
  • Installation av fria kanaler men även kanalpaket från Allente.

Våra antenntekniker levererar också service för Allente kunder i hela Askersund med omnejd. Välkommen att kontakta oss idag!

Ring oss för att beställa installation av antenner eller paraboler på 070-554 55 00 eller skicka epost till info@christersallteknik.se