Vitvaruservice


Reparera diskmaskin

Vi fixar allt inom vitvaror!

Ring oss på 070-554 55 00 eller skicka ett mejl.

Kontakta oss

Om någon av dina vitvaror plötsligt slutar fungera kan det ställa till rejält med besvär i vardagen. Står man utan tvättmaskin så samlas smutstvätten på hög. Eller så kan en trasig frys innebära att man blir tvungen att slänga mat. En del fel kan dock repareras snabbt, och redan vid ett första besök av vår servicetekniker.

Om din spis eller torktumlare har gått sönder så gör en felanmälan till oss. Reparation och teknisk service av din vitvara är ofta ett klokare val framför att köpa nytt. Genom att förlänga livslängden på en produkt istället för att slänga den, gör du en insats för en hållbar framtid samtidigt som du sparar pengar. Vi utför vitvaruservice i bland annat Askersund, Örebro, Laxå, Hallsberg,Karlsborg, Kumla samt Motala.

Vi reparerar din vitvara

Vi är auktoriserade för att professionellt reparera tvättmaskin, torktumlare, kyl och frys, manglar, spis, diskmaskin med flera. Vi utför även installation om du har köpt en ny vitvara. Med många års erfarenhet av service till både stora och små kunder är vi prisvärda, erfarna och proffs på att kvickt bedöma vad som kan ha gått snett i din vitvara. Är du osäker på om reparation är möjlig, eller vad det kan kosta, så hjälper vi dig såklart med en bedömning. Ofta kan vi göra detta redan i telefon.

Innan du hör av dig

Innan du hör av dig till oss är det bra om du har information tillgänglig om varan som har gått sönder, allt för att vi ska kunna hjälpa dig så smidigt som möjligt. Gärna info om fabrikat, modell, eventuell felkod i displayen, produktnummer och inte minst kvitto på inköpet så att vi kan ta reda på om det är ett garantiärende för din vitvaruleverantör.

Vi ger dig ett kostnadsförslag och även rådgivning om det lönar sig för dig att reparera produkten eller om det är dags att köpa nytt. Tänk på att om vi kan reparera vitvaran hemma hos dig så kan du ha rätt till RUT-avdrag!

Anlita oss! Vi erbjuder:

  • Installation av alla vitvaror
  • Reparation av alla vitvaror*
  • Kostnadsfria råd och bedömningar
  • Ett prisvärt reparationsalternativ till din vitvaruleverantör
  • *Vi utför inte reparation av Whirlpool, Miele eller Electrolux om felet har uppstått inom garantitiden.

    Ring oss för hjälp med din vitvara på 070-554 55 00 eller skicka epost till christers.allteknik@swipnet.se

Top